Het Turnhoutse Soudal heeft een nieuwe corporate movie klaar. De aanwezigen op het feest ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan kregen de primeur, maar nu wordt die ook losgelaten op de rest van de wereld. De prestigieuze bedrijfsfilm geeft een overzicht van het bedrijf in al zijn aspecten zal via verschillende kanale worden verspreid.

Eerder dan te goochelen met cijfers en het tonen van producten, technieken en vestigingen focust de bedrijfsfilm op het menselijke aspect. In een selectie uit de meer dan 130 landen waar Soudal actief is en binnen de drie sectoren waarin de onderneming werkt – bouw, industrie en DIY – zien we medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden terwijl ze hun verhaal vertellen. Samen vormen deze getuigenissen een compleet overzicht van het Soudal-universum, aangevuld met knappe beelden en gemonteerd op muziek van Nel Swerts, dochter van oprichter en voorzitter Vic Swerts.

In 2 talen
Voor de film werd samengewerkt met Concept To Screen, dat is gespecialiseerd in bedrijfsfilms. De video is beschikbaar in een Nederlandstalige en Engelstalige versie.

Bekijk hier alle video's van Made in Kempen.