Merlet steekt 80 mensen bij Meynendonckx in het nieuw

Merlet gebouwMerlet, producent en verdeler van maatkleding en beroepskleding uit Oud-Turnhout, mag het personeel van chocoladegroothandel Meynendonckx aankleden. Niet alleen de arbeiders en chauffeurs worden in een nieuw kleedje gestoken, ook de vertegenwoordigers krijgen een nieuw pak aangemeten.

“We gaan een 60 à 80 mensen werkkledij en schoenen aanmeten. De directie van Meynendonckx heeft de kleuren en modellen uitgekozen, en hun mensen kunnen voor of na hun werkshift bij ons binnenspringen voor het opmeten van de maten. We noteren van iedere werknemer de naam en maten. Als er achteraf een broek of een paar schoenen bijbesteld moeten worden, geeft het bedrijf gewoon de naam door en wij zorgen voor de rest”, vertelt zaakvoerder Ben Van der Aa.

Merlet beschikt over een eigen atelier, waardoor ook verstellingen makkelijk kunnen, zoals het korter maken van broeken of mouwen van vesten. Ook werkkledij personaliseren met logo’s gebeurt in house. Merlet biedt niet alleen beroepskledij maar ook promotiekleding, accessoires en maakt maatkleding en hemden op maat.