Young Potentials (youngpotentials.eu) is een organisatie die streeft naar het ontwikkelen van pas afgestuurde jongeren tot echte Young Potentials. Veelbelovende en gemotiveerde studenten worden ontvangen tijdens een 4-daagse Summer School, waar men het beste uit elk individu haalt. De scholing spitst zich toe op een mix van sociale en technische business skills. Meer dan 80 studenten werden reeds toegelaten voor de Summer School van 2013 en de inschrijvingen zijn nog open.

Mentors in Marketing uit Geel biedt met haar partnership extra inhoudelijke expertise en wil zo Young Potentials zichzelf laten ontplooien. Daarnaast wil Mentors in Marketing de link tussen veelbelovende studenten en de arbeidsmarkt verkleinen.

Mentors in Marketing is de strategische afdeling van Reclameadviesbureau Phobos & Actor. Phobos & Actor is reeds 22 jaar actief en verzorgt  on- en offline marketing voor BtoB en BtoC voor bedrijven. Onder hun klanten vinden we: Adamas, Renotec, Tec7, Wings, Salar, Groep Van Eyck, Intratuin België, IJsboerke, Voka en vele anderen.