Mathieu Gijbels bouwt voor Vadesco

partner-logo-mathieu-gijbelsMathieu Gijbels start in april 2014 met de bouw van een magazijn met kantoorruimte en conciërgewoning voor Vadesco Logistics in Lier, specialist in transport en logistiek. 

Hedwig Van Campenhout: „We verhuizen ons bedrijf naar een industriezone. Het magazijn zal een totale oppervlakte van 1800m2 hebben, daarnaast komen er 350m2 kantoorruimte en een conciërgewoning van 100m2. Dat is meer dan een verdubbeling van de huidige oppervlakte. Voor ons was het erg belangrijk om met duurzame materialen te bouwen. We zetten met het bedrijf sterk in op het reduceren van onze CO2-uitstoot, en ook ons nieuwe gebouw moet hier toe bijdragen. Zo zal er bijvoorbeeld heel wat natuurlijke lichtinval zijn in onze magazijnen wat tot een verminderd verbruik van elektriciteit zal leiden. De kantoren en het vooraanzicht krijgen een moderne look aangemeten en het magazijn wordt uitgerust met de modernste logistieke faciliteiten.”

Mathieu Gijbels is een onderdeel van de Gijbels Group. De Gijbels Group tekent voor een omzet van 77 miljoen euro. Tot de groep behoren ook nog Mavaro, een producent van  balustrades en Immopro een specialist in bedrijfsvastgoed. Ook de orderportefeuille voor 2014 is goed gevuld met nu al projecten voor 35 miljoen euro.

Architect van het gebouw is De Architecten NV, eveneens uit Lier.