master meubelMaster Meubel uit Turnhout, gespecialiseerd in interieurprojecten, heeft een shop-in-shop geopend die luistert naar de naam Master Shop. Daarin verkoopt het bedrijf sinds kort design woonaccessoires, denk aan dienbladen, vazen, schalen, kapstokken, kussens, enz. “In Turnhout zijn enkele cadeauwinkels weggegaan en wij willen die leemte invullen”, zegt zaakvoerster Goele Vermeeren.

“In de kerstperiode hadden we al langer een standje met interieurartikelen en met de jaren was daar meer en meer interesse voor”, gaat Vermeeren verder. “Bovendien vroegen klanten voor wie we interieurprojecten uitvoerden, om ook te zorgen voor de accessoires. We hebben samen gezeten met ons team van interieurarchitecten en hen gevraagd welke voorwerpen en welke merken hun voorkeur droegen. Hiervoor hebben we gekozen, zowel van binnenlandse als buitenlandse merken. Ze moesten wel in lijn zijn met de stijl van Master Meubel. Het resultaat zijn unieke accessoires en designobjecten die je op weinige andere plaatsen vindt. Ideaal om als cadeau te geven.”

Hoog bezoek
Het Turnhoutse interieurbedrijf maakt zich trouwens op voor een bijzonder bezoek. Donderdagavond 17 november komen Piero Lissoni, een belangrijke Italiaanse ontwerper en architect, en Demetrio Apolloni, CEO van meubelfabrikant Knoll, langs voor een debat. Aanleiding is de nieuwe Avio Sofa, een ontwerp van Lissoni voor Knoll.