De actie Beerse Box is opnieuw van start gegaan. Met kortingsbonnen en het winnen van hoofdprijzen wil Unizo-Beerse de plaatselijke bevolking de lokale middenstand laten (her)ontdekken. 25 handelaars nemen dit jaar deel. Nieuw dit jaar is dat de marktkramers ook mee doen.

De Beerse Box loopt dit jaar voor het 5de jaar. Voor de actie vullen klanten per aankoop een bonnetje in en laten dat in de winkel van aankoop achter. Per winkel kan je een andere hoofdprijs winnen omdat de handelaar die zelf bepaalt. Naast die hoofdprijzen zitten in alle Beerse Boxen waardebonnen van de deelnemende zaken. De actie loopt van 11 augustus tot en met 15 september.

Ook de marktkramers doen dit jaar mee en bij hen loopt ze van woensdag 18 augustus t.e.m. woensdag 13 september. De markthandelaars verloten 4 stevige trolleys met marktproducten. De winnaars van de marktactie worden op 13 september geloot, de andere op 15 september tijdens een gezamenlijke trekking.

Middenstand ontdekken
“Niet alleen de winnaars zijn gelukkig, ook de deelnemende zaken kunnen nieuwe klanten winnen omdat de winnaars tenslotte in elke zaak hun bon gaan inruilen”, klinkt het bij de organisatie. “Zo ontdekken of herontdekken de winnaars de plaatselijke middenstanders die steeds met liefde en plezier hun klanten helpen en hen met de nodige vakkennis te woord staan.”