Marketingbureau MaesMedia verlaat volgende maand zijn pand in Kasterlee en verhuist naar Geel. Aan de Retieseweg kocht zaakvoerder Christof Maes een opvallende, recente villa. “Het nieuwe pand geeft ruimte aan onze groei en ligt bovendien op een zichtlocatie”, zegt hij.

Christof Maes (27 j.) begon zijn bedrijf als student-ondernemer. 3 jaar geleden nam hij zijn intrek in een huurpand aan de Turnhoutsebaan in Kasterlee. Momenteel telt het bureau al 6 medewerkers en werd de vestiging te klein. “Nooit gedacht dat we zo snel zouden groeien”, zegt de zaakvoerder.

Niet grootste, wel beste
MaesMedia werkt als partner vooral voor KMO’s uit de Kempen, al worden geregeld ook dienst geleverd aan multinationals. De marketingcampagnes lopen op sociale media en via onlineadvertenties. Voor een complete service levert het bedrijf ook grafisch ontwerp, fotografie en (animatie)video.

De nieuwe locatie biedt plaats tot een 15-tal medewerkers. “Onze ambitie is niet het grootste bureau te worden maar wel het beste te zijn”, aldus nog Christof Maes. De verhuizing staat gepland tijdens het laatste weekend van juli.