Maes Industries viert een verhuis en een goed jaar

maes feestMaes Industries uit Herentals verhuisde eind vorig jaar naar een nieuwe locatie aan de Hemeldonk in Herentals, maar had door de drukte geen tijd om dit gepast te vieren. Vorige week was het dan eindelijk zo ver. Een driehonderdtal klanten en leveranciers waren van de partij op een feest dat helemaal in het teken stond van “hot and cold”.

“We hebben een erg goed jaar achter de rug. In 2012 verdubbelden we onze omzet, 2013 zullen we afsluiten met 40 procent groei ten opzichte van vorig jaar. Door de drukte hadden we geen tijd om onze verhuis deftig te vieren en onze klanten te danken voor hun vertrouwen. Dat is vorige week gelukt tijdens een schitterend feest in de Link 21,” vertelt Jimmy Maes. Een beetje raar om een verhuis naar een nieuw gebouw op een andere locatie te vieren? “Zo’n feestje organiseren neemt heel wat tijd in beslag en vergt een goede voorbereiding. Wij hebben een eigen studiedienst en leveren een 24/24 service en konden onze werking niet in het gedrang brengen.”

Het “hot and cold” feest werd georganiseerd door Phobos & Actor die voor de nodige sensaties zorgde met o.a. ijssculpturen door mannen met kettingzagen.

Maes Industries is gespecialiseerd in warmte- en koeltechnieken in zowel industriële toepassingen als voor woningen. De gecertificeerde koeltechniekers van het bedrijf plaatsen airco, warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming en commerciële horeca- en keukenapparatuur.