Maes Industries haalt belangrijke opdracht in Saudi-Arabië binnen

Maes Industries Hemeldonk Herentaks201311persMaes Industries gaat op vraag van een belangrijke Belgische mediaklant de airco-installatie van een mobiele tv-studio in Saudi-Arabië herstellen. Een echt huzarenstukje, want gemiddelde buitentemperaturen van 50 °C stellen bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit van de airco-toestellen in zo’n mobiele tv-studio voor sport- en live nieuwsuitzendingen.

De Maes-crew is volop de vliegtrip naar Saudi-Arabië aan het voorbereiden. Andere lokale bedrijven in de oliestaat kunnen de airco-problemen van deze mobiele tv-studio niet oplossen. Een hele eer dat de Kempense ervaring van Maes Industries wereldwijd gebruikt wordt.

Maes Industries uit Herentals is gespecialiseerd in het plaatsen van airco, warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming en koel- en diepvriesinstallaties.
Het bedrijf kent een sterke groei. In 2012 werd het omzetcijfer maar liefst verdubbeld. Het team van Maes Industries bestaat ondertussen uit 19 medewerkers en verhuisde begin 2013 naar hun nieuwe locatie. Eén van de zaakvoerders, Jim Maes , is actief bestuurslid van Voka Kempen.

Met dank aan Guy Verellen voor het persbericht.