Made in Kempen voorziet enkele extra’s in zomerperiode

Het grote deel van de bouwsector neemt de komende weken even een rustperiode in en ook vele anderen zijn ondertussen op vakantie vertrokken of plannen dat. Made in Kempen Maar geen nood: Koning Albert II zorgt met zijn aankondiging dat hij aftreedt ervoor dat hij, samen met kroonprins Filip, de komende weken het nieuws zal beheersen.

Tijdens de zomermaanden wordt er niet iedere dag een nieuwsbrief verstuurd, maar slechts twee keer per week. Iedere dag worden er op de website wel enkele nieuwsberichten gepost, die dan in die twee nieuwsbrieven worden gebundeld. U krijgt nog enkele extra’s tijdens de zomer. Zo worden de verschillende schepenen van Lokale Economie voorgesteld en wie weet, verklappen zij al wat zij de komende jaren van plan zijn. Ook blikken we met enkele prominente bedrijfsleiders terug op het economische voorjaar in de Kempen.

Made in Kempen blijft dus ook in de zomer, weliswaar met een lagere intensiteit, op post. Uw nieuws (groot of klein) blijft dus zeker welkom via redactie@madeinkempen.be.

De redactie wenst iedereen die er even tussenuit knijpt alvast een deugddoende en fijne vakantie.