Made in Kempen opnieuw op volle kracht

Na enkele weken op een lager pitje te hebben gedraaid, is Made in Kempen er vanaf vandaag weer helemaal voor u. U mag opnieuw iedere werkdag een nieuwsbrief ontvangen met economisch en ondernemersnieuws uit de Kempen. De zomerbabbels, die u de voorbije weken kon lezen, lopen nog tot eind augustus door. U krijgt er iedere week zelfs twee (op dinsdag en donderdag). De laatste zomerbabbel lees je op maandag 2 september.

Made in Kempen kan je tegenwoordig ook vinden op facebook en twitter. Alle nieuwsberichten kunnen via die sociale media ook gedeeld en verder verspreid worden. Vanaf maandag 2 september lees je Made in Kempen ook opnieuw in Gazet van Antwerpen – editie Kempen.

Alle tips en suggesties zijn bij de redactie nog steeds meer dan welkom. Breidt uw bedrijf uit, realiseert u een overname, wint u een prijs, heeft u een interessant verhaal, laat het ons dan weten. Ook tips over andere bedrijven zijn steeds meer dan welkom. Mailen mag naar redactie@madeinkempen.be. En dan leest u het binnenkort op deze website.