Made in Kempen krijgt een zusje!

Vandaag lanceert Gazet Van Antwerpen Made in Metropool.be.

Net zoals grote broer ‘Made in Kempen’ zal Made in Metropool de economische ontwikkelingen gaan opvolgen, maar dan voor de ruime regio rond de Haven en de stad Antwerpen. Snel, laagdrempelig en interactief, zoals u dat van ons gewend bent.

Met Made in Metropool gaan we de uitdaging aan om de vele duizenden ondernemingen in de brede regio rond Antwerpen een heel eigen forum te bieden. De redactie wil nagaan hoe hun orderboek evolueert, welke nieuwe exportorders ze binnenhalen, welke logistieke partners hun producten tot in Zuid-Korea brengen, hoe de winst- en verliesrekening opgemaakt wordt. Made in Metropool hoopt in dit opzicht een virtueel beeld te brengen van de ontwikkelingen in het economische hart van Vlaanderen. Met de haven , de diamantsector, de petrochemie, de metaalbedrijven, de voedingsnijverheid, de dienstensector, de telecommunicatie, de bouw…

Kempense ondernemers die graag vinger aan de pols houden van wat even verderop gebeurt, zijn heel erg welkom op Made in Metropool en de MiM nieuwsbrief.