Made in Kempen krijgt een broertje bij in West-Vlaanderen

mi-WVL_455x58Op 5 oktober gaat Made in West-Vlaanderen online, het nieuwe broertje van Made in Kempen. Het concept blijft identiek: dagelijks krijgt de West-Vlaamse ondernemer een vijftal artikels met het belangrijkste economisch nieuws uit de provincie. Dat nieuws gaat zowel viraal via de website als via een nieuwsbrief en social media. Redacteur Karel Cambien neemt de redactie voor zijn rekening.

Met Made in West-Vlaanderen erbij beschikt uitgever Mediahuis over een volledige Vlaamse dekking want eerder al gingen Made in Kempen, Made in Limburg, Made in Antwerpen, Made in Mechelen, Made in Vlaams-Brabant en Made in Oost-Vlaanderen van start.

Positief nieuws
Made in zet ondernemers centraal en heeft oog voor succes, innovatie en groei bij bedrijven: van starters tot gevestigde waarden. “Onze focus ligt op motiverend, positief nieuws. Dat delen we op per regio waardoor ondernemers perfect op de hoogte blijven van de werkzaamheden van hun leveranciers, huidige en potentiële klanten”, vertelt business manager Patrick De Wachter.

Made in West-Vlaanderen lezen? Dat kan via deze link vanaf 5 oktober.