Noteer donderdag 1 maart met stip in je agenda, want dan gaat Made in Kempen opnieuw live. Plaats van afspraak is de nieuwbouw van audiovisueel bedrijf PFL in Beerse, die voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot een knappe eventlocatie. Met boeiende sprekers, lekker eten en uitgebreide netwerkmogelijkheden wordt dit een topavond voor de Kempense ondernemer.

Made in Kempen Live is aan zijn vierde editie toe en staat deze keer in het teken van The Future of Growth. In tegenstellingen tot de vorige uitgaven start het programma wat later op de middag en wordt het sprekersgedeelte ingekort, wat ten goede komt van de tijd die je kunt besteden aan netwerken en genieten van het buffet.

Interessante verhalen
Om te openen brengt de Geelse starter Isabelle Ulenaers haar interessante verhaal over haar natuurlijke verzorgingsproducten Natural Self, die intussen al tot in de VS worden verkocht. Johan Jacobs verhuist zijn bedrijf Millibeter naar Turnhout om er de zwarte wapenvlieg op organische reststromen en op grote schaal te kweken. De Kempen Insect Cluster begint zijn web te weven. Nog een verhaal met een ferme duurzame insteek is dat van Tom Domen, global head of long term innovations bij Ecover in Malle. Hij vertelt over hoe zijn bedrijf de natuurlijke bronnen van onze planeet mee wil herstellen. Twee bijkomende sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.

De vorige edities van Made in Kempen Live waren zo goed als uitverkocht en ook deze keer zijn de plaatsen beperkt. Je doet er dus goed aan om tijdig in te schrijven. Dat kan vanaf heden. Wie voor 1 februari reserveert, profiteert trouwens van 20% early bird korting.

Hier vind je het programma en breng je je inschrijving in orde.