Wat enkele jaren geleden startte met een druk bijgewoonde Made in Kempen Live, is uitgegroeid tot een succesformule in heel Vlaanderen. Komend najaar gaat Made in, het ondernemersplatform van Mediahuis, 4 keer live in evenveel Vlaamse regio. Made in Antwerpen Live bijt de spits af op 4 oktober.

Zo’n Made in Live maakt de combinatie van een congres met netwerken. Op het podium brengt een aantal ondernemers uit de regio een inspirerend verhaal. Na afloop is er gelegenheid in overvloed tot kennismaken met andere deelnemers.

Gevestigd en jong talent
Made in Antwerpen Live op 4 oktober brengt Inge Boets (La Scoperta, ex-partner E&Y) op het podium, zo ook Jacques Vandermeiren (Port of Antwerp) en jong talent Isabelle Dumortier (Tutu Shop). Minister Kris Peeters komt voor een eerste interview voor Antwerpse ondernemers ter gelegenheid van de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018. Bart De Wever wordt uitgedaagd om de confrontatie aan te gaan.

Oost-Vlaanderen gaat live op 19 oktober met Matthieu Jehl (ArcelorMittal) en Dirk Perquy (Terre Bleue). Naar Mechelen komen op 9 november Edwin Botterman (Alken Maes) en Birgit Conix (Telenet). Made in West-Vlaanderen geeft op 23 november het woord aan Albert De Brabandere (Brouwerij De Brabandere), Sylvie Becaus (Vlaamse Visveiling), Isabel Lambert (Washcot) en Yves Bryse (Braco).

“Met het eerstvolgende evenement gaan we voor de tiende keer live. Dit maakt ons najaar extra speciaal”, zegt Dominique De Pesseroy,business manager Made in.

Hier vind je meer informatie en kan je inschrijven.

Benieuwd hoe het eraan toegaat op zo’n Made in Live? Hier krijg je een impressie.