Made In breidt uit en zoekt freelance redacteurs

Jouw Made In kempen heeft nu al twee broertjes in Limburg en Antwerpen, en we gaan dit nu nog verder uitbreiden.  Voor die uitbreiding naar de regio’s Leuven, Mechelen en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar freelance redacteurs om op dagelijkse basis het nieuws voor ondernemers uit de regio te brengen.

Ben jij de geschikte persoon of ken jij iemand die hier volledig voor in aanmerking komt?

Je uitdaging?
Als redacteur voor de Made Ins ben je verantwoordelijk voor alle redactionele content op de site van je regio. Sterk geïnteresseerd in wat er bij ondernemers  en bedrijven in je regio leeft, zoek je actief naar nieuws en verhalen om dagelijks te brengen. Zo werk je naar een gemiddelde van 5 artikels per dag. Je bent ook verantwoordelijk voor de communicatie met de lezers via nieuwsbrieven, sociale media en andere interactieve kanalen.

Je bent het gezicht van de Made In van je regio en zorgt ervoor dat het merk positief bij de doelgroep gekend is. Je werkt daarbij heel nauw samen met de accountmanager van je regio die de verkoop van advertenties op het platform voor zijn rekening neemt. Tezamen zijn jullie de drijvende kracht achter een nieuw mediamerk dat uiterst relevant wil zijn voor zijn doelgroep.

Je profiel?
Je bent gepassioneerd door ondernemerschap, KMO’s en B2B-communicatie in het algemeen en je wil de interessante nieuwsitems in het daglicht zetten.
Je ben matuur, autonoom en ondernemend.
Je bezit over een vlotte pen en je kan financiële gegevens analyseren om het verhaal achter de cijfers te schrijven.
Je bent sterk in netwerking en hebt bij voorkeur al een netwerk in je regio opgebouwd bij ondernemers en bedrijven.
Je bent zo ook het gezicht van je Made In.
Je staat klaar om elke dag opnieuw uiterst relevant nieuws te brengen en je bent flexibel in je tijdsbesteding om dit te verwezenlijken.
Je bent bereid als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) aan de slag te gaan.

Interesse?
Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat via een mail met een korte motivatie en bijgevoegd CV of portfolio ter attentie van Patrick De Wachter (patrick.dewachter@mediahuis.be).