Made in Antwerpen gaat een 2de keer live

mia-liveMade in Antwerpen, de zustersite van Made in Kempen, houdt voor de 2de keer een live event. Dat vindt op donderdag 8 december plaats in de nieuwe gebouwen van J&M Catering in Schelle. Naast sprekers en een debat krijgen de bezoekers voldoende gelegenheid tot netwerken.

Met de haven, chemie en de diamant komen er voor Antwerpen belangrijke thema’s aan bod. Wouter De Geest, CEO van chemiegigant BASF, beklimt het podium, zo ook Ari Epstein, CEO van AWDC, het vertegenwoordigend orgaan van de Antwerpse diamantsector. Daarnaast wordt plaats gemaakt voor jong, lokaal talent. Zo zet Filip Smet, managing director van Lemon Companies, de digitale trends voor 2017 in de kijker. Zussen Joyce en Raissa de Haas delen dan weer hun ambities om met Double Dutch Drinks de wereld te veroveren.

Debat
Aan de debattafel schuiven aan: Herman Van Goethem, rector van Universiteit Antwerpen, Wouter De Geest (BASF) en Koen Kennis, schepen van mobiliteit en middenstand. Collega Guy Janssens modereert het debat met als thema’s onderwijs, mobiliteit en de troeven van Antwerpen.

Achteraf is er volop de mogelijkheid om de sprekers en andere aanwezigen te ontmoeten tijdens de afrondende netwerkdiner. Vanaf nu kan je inschrijven.

Midden februari 2017 staat een nieuwe Made in Kempen Live op de planning. Meer details volgen.