Maarten Das nieuwe technisch directeur bij Nys-Driesen

Maarten Das

Maarten Das

Vanaf 1 juni wordt Maarten Das de nieuwe technische directeur bij aannemingsbedrijf Nys-Driesen in Dessel, dat behoort tot de Rijkevorselse bouwgroep Van Roey. Hij volgt Luc Wertelaers op, die weer voltijds bij Van Roey aan de slag gaat. Johan Van der Stadt, algemeen directeur Nys-Driesen: “We zijn erg blij dat Luc het afgelopen jaar zijn expertise met ons heeft gedeeld en onze werking naar een hoger niveau getild. Dankzij zijn aanpak kan Maarten meteen inzetten op nieuwe projecten, zonder zich te moeten bezighouden met projecten uit het verleden.”

Maarten Das werkt al meer dan 17 jaar voor Van Roey. Afgestudeerd als industrieel ingenieur bouwkunde startte hij zijn carrière bij Van Roey, waar hij eerst op de calculatiedienst werkte om na twee jaar aan de slag te gaan als werfleider. De afgelopen 10 jaar was Maarten als projectleider verantwoordelijk voor heel wat projecten in verschillende sectoren. Johan Van der Stadt: “Dankzij zijn brede ervaring zal Maarten het team kunnen inspireren en extra zuurstof geven aan de bestaande werking.”

Uit eigen huis
Het is niet toevallig dat Nys-Driesen een nieuwe technische directeur vindt binnen de eigen groep. “Bouwen met mensen is meer dan een baseline bij Van Roey. Binnen de groep krijgen collega’s met ambitie én expertise de ruimte om door te groeien”, aldus Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Van Roey.