Maar liefst 13 faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft de bvba Tun-It, Begijnendijksesteenweg in Herselt, op dagvaarding failliet verklaard. De onderneming was actief in de IT-sector. De advocaten Arnauts-Smeets en Peeters zijn de curatoren.

In de Verbindingsstraat in Vosselaar is de schrijnwerkerij B&J failliet op dagvaarding. Veerle Verhaegen treedt op als curator.

De vof Ruedek, Bolk in Vosselaar, baatte een frituur uit gecombineerd met een nagelstudio. De onderneming is failliet op bekentenis. Op hetzelfde adres zijn ook Guy Ruelens en Cindy De Kort failliet. De curator is Veerle Verhaegen.

Na dagvaarding door schuldeisers werd de Algemene Schrijnwerkerij en Interieur Hufkens, Brugweg in Geel, failliet verklaard. Steven Heylen is de curator.

Patrick Hoes, Pastoor Van Neylenstraat in Geel, legde de boeken neer van zijn droogkuis en wasserij De Zillen. Silvy Sterckx is de curator.

De bvba Van Mirlo, Heilig Bloedstraat in Hoogstraten, voerde diverse bouwwerkzaamheden uit en werd na dagvaarding failliet verklaard. De curator in dit dossier is Tom Van Even.

Ook de bvba Metastrut, Amsterdamstraat in Meer (Hoogstraten), werd op dagvaarding failliet verklaard. Er werden metaalconstructies gemaakt. De curator is Mark Bruurs.

In de Kerkstraat in Meerle (Hoogstraten) is de bvba Castel failliet. De uitbaters van dit restaurant legden zelf de boeken neer. Marc Bruurs treedt op als curator.

De bvba Amonta International tekende voor de installatie van machines en werktuigen. De onderneming die gedagvaard werd, was gevestigd in de Slagmolenstraat in Turnhout. De curatoren zijn De Chaffoy en Plessers.

Op eigen aangifte is de bvba Leo Kerstens failliet. De man voerde chapewerken uit en was gevestigd op de Vlimmersebaan in Rijkevorsel. Tom Van Even is de curator.

Ook de zaakvoerders van de bvba GAR Construct, Stadstraat in Ravels, gooiden zelf de handdoek in de ring. Het gaat om een aannemingsbedrijf. Er waren nog vijf mensen in dienst. De curator is Ronny ­Ceusters.

Aan De Poot in Merksplas is de bvba New Forester failliet op bekentenis. Het gaat om een horecazaak. Ronny Ceusters treedt op als curator.

Op eigen aangifte werd de vof SIT, uitbater van een tankstation op de Turnhoutsebaan in Mol, failliet verklaard. Zaakvoerder Steve Swaans onderging hetzelfde lot. Antje Van Overstraeten en Gert Hermans treden op als curatoren.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)