Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen een reeks vennootschappen failliet verklaard.

De Grens bvba, uitbater van een café/restaurant aan de Bredaseweg 98 in Weelde, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Mark Bruurs.

Future Proof Electronics bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout, gespecialiseerd in elektrotechnische installatiewerken, werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Ronny Ceusters.

De Turnhoutse handelsrechter verklaarde de installateur van bedrading voor telefoon en computer Arendtech bvba, Wijnheuvelstraat 134 in Brussel, failliet. De firma werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Katty Somers.

Dekobe bvba, Waterstraat 2B in Geel, was actief als handel in eigen onroerend goed en werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Nog in Geel werd Romabo bvba, Hazenhout 2, gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Het bedrijf voerde diverse bouwwerkzaamheden uit. Curator: Gert Verreyt.

In Beerse valt het doek over Garage Van den Heuvel bvba, Beemdenstraat 35/4, actief in de aan- en verkoop van trikes en onderdelen. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Rule-IT Comm.V, Berkenlaan 14 in Herentals, was actief in consulting IT en management. Zaakvoerder Roeland Ghesquière legde zelf de boeken neer. Curator: Kristof Benijts.

Frank Daems, Wippelberg 66 in Arendonk, baatte café De Liereman uit maar was genoodzaakt het faillissement aan te vragen. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

A.P. Beheer bvba, Onder d’Eike 25 in Arendonk, gespecialiseerd in instellingen en diensten ten bate van kinderen, vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Bert Broens, Diepestraat 11 in Mol, voerde laswerken uit maar gooide de handdoek in de ring. Curator: Gert Verreyt.

Reefcorals bvba, Tulderbos 120/A53 in Poppel, een speciaalzaak op het vlak van zeewater, stapte naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curator: Mark Bruurs.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.