LuLu heeft zowel geïnvesteerd in zijn eethuis in Olen als in de bakkerij in Herentals. In Olen werd het complete interieur en ook de kaart vernieuwd. In Herentals werd een centrale keuken voor beide vestigingen geïnstalleerd. Samen goed voor een investering van zo’n 150.000 euro.

Het was de vader van huidig zaakvoerder Jimmy Verstappen die de basis legde voor het bedrijf. Hij startte in 1982 met rondrijdende hotdogwagens. In 1991 opende hij in de Peter Verhaertstraat in Olen een eethuis. Zo’n 4,5 jaar geleden kwam daar de bakkerij in de Gareelmakersstraat in Herentals bij.

“We hebben veel ruimte in de kelder van de bakkerij en daar installeerden we een professionele keuken”, vertelt Jimmy Verstappen. “Daar wordt nu gekookt voor de 2 vestigingen. Ook worden er de verse bereidingen gemaakt voor de nieuwe versmuur die we in Olen installeerden.”

In 12 dagen
Die verse producten en voorverpakte maaltijden zijn niet de enige nieuwigheid in het eethuis. Op amper 12 dagen kreeg het complete interieur een make-over. “Het eethuis was blijven steken in de jaren ‘90”, geeft de zaakvoerder aan, die de 2 zaken runt met zijn vrouw Annick Gebruers en vennoot Yannick Smets. “De gerechten werden ook te traditioneel gepresenteerd, wat maakte dat de zaak wat aan het wegdeemsteren was. Met de vernieuwing brengen we daar nu verandering in.”

Afgelopen weekend vond de heropening plaats van LuLu in Olen.