Lukoil wordt door Baeten in de kleuren gezet

Baeten Industriële Schilderwerken heeft een order binnengehaald om 40 nieuwe tankstantions van Lukoil in de kleuren te zetten. Het bedrijf uit Olen versterkt daarmee zijn positie op de markt.

Baeten Industriële Schilderwerken is een dynamische KMO die doelgericht zijn expansie verder uittekent. Het bedrijf is een specialist in industriële schilderwerken. Groepen als Procter & Gamble, BP, Duracell en Exxon zijn trouwe klanten. Het bedrijf van Marceline Baeten runt trouwens ook nog een dochteronderneming die als Miss Cleaning industîële reinigingsopdrachten aanvaardt. Miss Cleaning kuist magazijnen op, machineparken, bedrijfshallen, silo’s of containers.

“Het loopt vandaag best lekker”, zegt gedelegeerd bestuurder Ivan Van Looveren. “Ons orderboek is nog gevuld tot eind dit jaar. Twee tot drie maanden is voor ons een normaal gegeven. We draaien dus voluit.”

De schilders van de groep zijn bv. druk aan de slag bij Lukoil. De Russische oliegroep kocht onlangs zo’n 40 benzinestations op in de buurt van het Nederlandse Maastricht. Baeten Industriële Schilderwerken is die allemaal aan het inkleuren.
Eerder werden ook al de stations van Aral en BP ingekleurd tot Q8.

Het eigenlijke schilderbedrijf realiseerde in 2011 een omzet van 3,2 miljoen euro. Miss Cleaning tekende voor 1,4 miljoen euro. De groep stelt zo’n 50 mensen te werk.