Luc Wertelaers nieuwe technisch directeur Nys-Driesen

Luc_WertelaersLuc Wertelaers is de nieuwe technisch directeur bij aannemingsbedrijf Nys-Driesen in Dessel. Hij volgt Jo Vervoort op, die het bedrijf verliet.

Al meer dan een half jaar maakt Nys-Driesen deel uit van groep Van Roey uit Rijkevorsel. De afgelopen maanden werd er nauw samengewerkt om expertise te delen en de werking verder te optimaliseren.

Luc Wertelaers werkt al meer dan 27 jaar in de bouwsector. Afgestudeerd als industrieel ingenieur burgerlijke bouwkunde, startte hij zijn carrière bij MBG, waar hij al snel doorgroeide tot projectleider. Wertelaers was verantwoordelijk voor heel wat grote en complexe dossiers, een ervaring die ook bij Van Roey van pas komt. Sinds 15 jaar werkt hij als senior projectleider bij Van Roey en maakt hij ook deel uit van het directiecomité.

Verschil maken
“We zijn zeer tevreden dat Luc deze taak wilt opnemen”, aldus Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey. “Dankzij zijn uitgebreide ervaring kan hij op korte termijn het verschil maken voor de projecten van Nys-Driesen en de werking versterken. We vinden het belangrijk om Luc met zijn jarenlange ervaring en inzet verankerd te houden binnen Van Roey. Daarom blijft hij lid van het directiecomité én vaste contactpersoon voor belangrijke klanten waar hij al langer mee samenwerkt.”

Johan Van der Stadt, algemeen directeur Nys-Driesen, vult aan: “We zijn blij dat we kunnen rekenen op de expertise van Luc. Hij zal ons drie dagen per week bijstaan, zodat onze andere collega’s de ruimte krijgen om te blijven groeien en extra verantwoordelijkheid op te nemen.”