LucPieret_algemeen_directeur_Van_RoeyLuc Pièret is de nieuwe algemeen directeur van bouwonderneming Van Roey uit Rijkevorsel, waar hij in die functie Marc Claus opvolgt. Die begint na een rijkgevulde carrière in de bouwwereld aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Zijn opvolger werd gezocht en gevonden in het eigen directiecomité van Van Roey.

Marc Claus: “Het doet me plezier dat Luc zich kandidaat gesteld heeft voor deze functie. Dankzij zijn rol als directeur projectvoorbereiding is hij gewend om steevast oplossingen te formuleren om zo een project te doen landen. Ik ben ervan overtuigd dat hij als nieuwe algemene directeur zijn team zal kunnen motiveren en op sleeptouw nemen.”

Strategische lijnen
Luc Pièret startte als schoolverlater zijn carrière als adjunct-projectleider bij Van Roey in 1988. Na 5 jaar verruilde hij de werf voor de functie van projectvoorbereider, een rol die hem lag. Door de jaren heen groeide hij uit tot een expert in bouwteamformules en DB-projecten. Sinds 2000 maakt hij deel uit van het directiecomité, waar hij mee de strategische lijnen uitzet van het bedrijf.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Van Roey, is alvast blij met de keuze. “Luc is een gedreven collega die het belangrijk vindt om onze groep als geheel te bekijken. Met onze gebundelde expertise binnen de groep kunnen we onze klanten nog beter helpen met hun uitdagingen.”