LPW Corporate koopt activa van Zeydon Epoxy Pools

zeydonDe Aarschotse producent van monoblok zwembaden LPW Corporate kocht zopas de activa over van de zwembadafdeling van Zeydon Epoxy Pools uit Arendonk, een van de grotere spelers in de Belgische zwembadmarkt. LPW wil daarmee zijn aanbod aan zwembaden vergroten en als marktleider in België meer marktaandeel verwerven.

Zeydon staat bekend als producent van hoogwaardige yachten en monoblok zwembaden. De techniek van hun zwembaden was geënt op hun ervaring en knowhow in de botenbusiness. Maar omwille van diverse redenen, besloot het management de activiteiten stop te zetten.

LPW koopt enkel de mallen en de stock aan zwembaden van Zeydon op. “Het is zéér druk bij ons. De zwembaden vliegen de deur uit, dus die extra stock aan zwembaden komt heel erg gelegen”, zegt CEO Guillaume de Troostembergh van LPW Corporate. “Daarnaast kunnen we met de mallen van Zeydon ons aanbod aan types zwembaden makkelijk vergroten. Bovendien verhogen we op deze manier ons marktaandeel.” De klanten die al een offerte hadden aangevraagd voor een Zeydonbad, kunnen terecht bij LPW.