Logistieke dienstverlener zamelt 7.000 euro in voor goede doel

K+N en AZGOp 12 locaties van Kuehne + Nagel in België werd geld ingezameld ten voordele van Artsen Zonder Grenzen. Dit geld, in totaal 7.000 euro, werd op 27 mei in het filiaal van Kuehne + Nagel bij Brucargo overhandigd.

Dit bedrag werd door medewerkers van Kuehne + Nagel in België verzameld in het kader van het wereldwijde liefdadigheidsinitiatief ‘Baton Challenge’  dat de logistieke dienstverlener organiseerde om haar streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen te onderstrepen.

Het startschot voor de ‚Baton Challenge’ werd op 14 februari 2014 gegeven in Londen. Van hieruit reisde een estafettestokje van land tot land om uiteindelijk in 2016 aan te komen in Brazilië voor het begin van de Olympische Spelen. Het stokje wordt vervoerd via het wereldwijde netwerk van Kuehne + Nagel. In ieder land dat de ‘Baton’ aandoet, zetten Kuehne + Nagel-medewerkers initiatieven op touw rond een zelfgekozen goed doel. In België werd dat Artsen Zonder Grenzen.

Ernst Cuppens, Managing Director Kuehne + Nagel België: “Ik ben aangenaam verrast door de grote betrokkenheid van de hele organisatie bij dit initiatief. En het resultaat mag er zijn. Het toont aan dat onze mensen het hart op de juiste plaats hebben.”

De Kuehne + Nagel Group is met meer dan 63.000 medewerkers, in meer dan 100 landen verdeeld over meer dan 1.000 locaties, één van ‘s werelds meest toonaangevende logistieke dienstverleners. De organisatie heeft een sterke marktpositie in zeevracht, luchtvracht, contractlogistiek en wegtransport, met daarnaast een sterke focus op het ontwikkelen en aanbieden van logistieke IT-oplossingen.