logiqstarLogiqstar, actief in ICT-ondersteuning van de logistieke sector, is verhuisd van het Antwerpse havengebied naar de Bredabaan in Schoten. Tegelijk werden het logo en de website vernieuwd. Het bedrijf maakt sinds begin dit jaar deel uit van Van Roey ICT Group uit Turnhout.

General manager Eric Robbeets: “Met trots stellen we onze nieuwe huisstijl en een nieuwe website voor. Een sterk product verdient moderne communicatie- en marketingtools die haar ondersteunen. Het Logiqstar-team en het marketingteam van de Van Roey ICT Group brachten hiervoor hun expertise en knowhow bij elkaar. Uiteindelijk bleek alles wat we wilden vertellen, al in de naam vervat. Daar bouwen we verder op.”

Vertrouwen
Logiq staat voor een logisch en kwaliteitsvol platform voor de logistieke sector. Star verwijst niet alleen naar een ster en een kompas, maar ook naar de verschillende vervoersmodi die het platform ondersteunt: Sea, Truck, Air & Rail. De baseline ‘Navigate to Bright logistics’ legt de link met het ondersteunende platform Microsoft Dynamics NAV en benadrukt dat Logiqstar haar gebruikers wil laten schitteren. Eric Robbeets: “Onze klanten kunnen vertrouwen op Logiqstar om hun groei in goede banen te leiden.”