LMJ Construct krijgt Willen Winnen Award

Winnaar willen winnenLMJ Construct, een constructiebedrijf werkzaam in de automotive uit Turnhout, kreeg tijdens de vijfde editie van de ‘Dag van de Groeier’ de ‘Willen Winnen Award’. Jong Voka Kempen reikt deze award uit aan een jonge Kempense onderneming die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. “Met LMJ Construct gaat de bekroning naar een bedrijf dat een mooi duidelijk groeiverhaal kent”, zegt Jong Voka voorzitter Bert Schaekers. “Een bedrijf ook met een nuchtere kijk op de zaken en een no-nonsense aanpak.”

Er dongen drie genomineerde bedrijven, toevallig allemaal uit Turnhout, mee: D!nk, Domo de Refontiro en LMJ Construct. “Met LMJ Construct hebben we een verdiende winnaar”, vertelt Schaekers. Het bedrijf, werkzaam in de automotive sector, is in 2009 opgericht door Luc Van Gorp, Martine Noyens en Johny Goossens en bouwt trucks en trailers op maat.

Maakbedrijf verankert in de regio
De jury was enorm geboeid door de duidelijke keuze voor een nichemarkt en de uitgebreide kennis daarover, waardoor onze winnaar voor haar klanten een absolute meerwaarde kan leveren”, verduidelijkt juryvoorzitter Jan Mertens de keuze voor LMJ Construct. “De mooie groeicijfers in een economisch moeilijke periode bewijzen dat het bedrijf de juiste keuzes maakte. Ook het feit dat het bedrijf er zeer bewust voor kiest om in de Kempen te blijven, maakte indruk op de jury. LMJ Construct is een maakbedrijf met zeer duidelijke internationale plannen dat wel de ontwikkeling en productie in onze regio wil houden. Om dit te kunnen doen investeert het bedrijf in productinnovatie en in infrastructuur. Zo zal volgend jaar een nieuw gebouw in gebruik genomen worden om klanten een nog betere service te kunnen leveren.