logo link21De Kempense zakenmensen bezuinigen alsnog niet op hun lunches of seminaries. “Oktober was helemaal geen slechte maand”, zegt Valerie Vanhoucke van Link 21 Resto-Service, de bekende zaak langsheen de drukke E313.

Link 21 Resto-Service behoort mee tot de Groep Van Eyck uit Kasterlee en de Groep Heylen uit Herentals. Het concept is gegroeid uit die vaststelling dat zakenmensen nu eenmaal geen tijd te verliezen hebben en aan afrit 21 in Herentals een uitgelezen plek hebben om elkaar snel te ontmoeten. Voor een lunch of een seminarie is de Link 21 een uitgelezen plek. Zelfs in deze crisismaanden. “Het gaat nog vrij goed”, zegt Valerie Vanhoucke. “Onze tafels zijn goed bezet, zeker op vrijdagavond want dan krijgen we ook heel wat particulieren over de vloer.”

Link 21 is er verleden jaar overigens in geslaagd om de verliescijfers van 2010 om te zetten in een nettowinst.

Met Link 21 heeft de Groep Van Eyck in samenwerking met de bouwgroep Heylen zijn posities op de restauratiemarkt nog versterkt. De familie Van Eyck- De Ceuster startte het bedrijf op in 1975. De onderneming is ondertussen uitgegroeid tot een flink vertakt netwerk met verscheidene bekende emblemen:

* Den Eyck in Kasterlee
* E10 Hoeve in Brecht
* Link 21 in Herentals
* Dinner Events in Malle
* VR Catering in Lint
* Domein De Putten in Kasterlee
* De Zilvermeeuw in Mol
* Camping Houtum in Kasterlee
* Veresto in Olen
* Meeza