We hoeven je niet langer in spanning te houden: het programma voor Made in Kempen Live op donderdag 23 februari in Herentals is compleet.

De verwelkoming gebeurt door Paul Verwilt, COO van Mediahuis, het moederbedrijf van Made in Kempen. Vervolgens beklimt Frans Van Tilborg, CEO van Miko Group, het podium, gevolgd door Jo Beneens, commercieel directeur van bouwbedrijf Beneens in Olen. Walter Eevers, R&D-directeur van onderzoeksinstelling VITO in Mol, komt vertellen over hoe zij het ondernemerschap in de Kempen stimuleren.

Vrouwelijk ondernemerschap
Met Fabienne Verbeek (GNA – Herentals) staat een genomineerde voor de Womed Award op het podium en zij breekt een lans voor vrouwelijk ondernemerschap. De laatste in de rij van sprekers zijn 2 start-ups: William De Vos (Parcify) en Ben Van Looveren (Faro 360). Het formele gedeelte wordt afgesloten met een rondetafelgesprek gemodereerd door Guy Janssens, redacteur Made in Antwerpen, en als deelnemers Walter Eevers, Marc Corthout (OMC), Stijn Coenen (Thomas More) en de genoemde start-ups. De presentaties worden op een luchtige manier ingeleid door Beatboxer BBG.

Aansluitend start het walking dinner en is er mogelijkheid te over om te netwerken. Hendrickx Feesten uit Oud-Turnhout zorgt voor het culinaire genot. Gastlocatie is de eventruimte bij Rent A Lounge aan de Toekomstlaan in Herentals.

Nog niet ingeschreven? Dat doe je via deze link. Je ziet er ook de voorlopige deelnemerslijst en die is al flink gevuld. Maak dus meteen werk van je inschrijving om te voorkomen dat je er straks toch niet bij kunt zijn wegens uitverkocht.