De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeleid van 11 bedrijven.

Vleugelslag bvba, Senator Coolsdreef 9 in Rijkevorsel, baatte een café uit maar moet de deuren sluiten na een dagvaarding tot faillissement. Curator: Wim Nysmans.

Transports Nicolas bvba, Grote Markt 5 in Westerlo, vroeg zelf de faling. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Sila bvba, Antwerpsesteenweg 141 in Hoboken, werd failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. Het gaat om een kleinhandel in vleeswaren. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Almina bvba, Steenweg op Zevendonk 15 in Turnhout, baatte een eetgelegenheid uit maar die moet op slot na een dagvaarding tot faling. Curator: Ronny Ceusters.

Nog na dagvaarding valt het doek over Taes Expertises bvba, Hertenstraat 56/6 in Turnhout, een groothandel in granen, zaden, veevoeders en akkerbouwproducten. Curator: Ronny Ceusters.

Team Culliman bvba, Goirleweg 78 in Poppel, runde een eet- en drinkgelegenheid maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

Ook voor Orio Holding bvba, Jakob Smitslaan 23 in Mol, volgt een faillissement na dagvaarding. Curator: Eef Stessens.

Myliti nv, Rubensstraat 104/14 in Turnhout, verzorgde de distributie van land- en tuinbouwproducten maar legde de boeken neer. Er was nog 1 werknemer in dienst. Curator: Benny Backx.

Ook Taverne Netevallei bvba, Eindhoutseweg 110 in Geel, uitbater van de gelijknamige horecazaak, is failliet op aangifte. Ook hier was nog 1 medewerker aan de slag. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Broodjeszaak Almini bvba, Steenweg op Oosthoven 289 in Turnhout, gooide de handdoek. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns

Loodgieter Robby De Haeck, Blaubergsesteenweg 107 in Herselt, stapte zelf naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Indienen van de schuldvorderingen voor 7 november 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.