De handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag weer een flink aantal falingen uitgesproken. Voor maar liefst 15 vennootschappen of eenmanszaken eindigt hier het verhaal.

Christine Van Uytsel, Gebeunt 1 in Geel, werkte als kokkin en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

BVW Bestratingen bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout, legde zich toe op de bouw van autowegen en rioleringen. Ook deze vennootschap werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Benny Backx.

Nog na dagvaarding moet bouwbedrijf L.D. Reno-Vatie bvba, Boslaan 7 in Kasterlee, de activiteiten stopzetten. Curator: Wim Nysmans.

Maxime bvba, Postelweg 18B in Balen, runde een groothandel in groenten en fruit. Na dagvaarding valt het doek over het bedrijf. Curator: Christophe Geukens.

Habilis bvba, Oostmalsesteenweg 8 in Rijkevorsel, legde zich toe op adviesverlening op het vlak van computers. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Baco NV, Lil 9 in Balen, was de vennootschap achter een kleinhandel in schoenen en lederwaren. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Er werkten nog 2 mensen. Curator: Christophe Geukens.

Shumy bvba, gevestigd aan Rauwelkoven 84M in Geel, werd gedagvaard tot faillissement. Het bedrijf baatte een café uit. Curator: Ludwig Peeters.

Qubus Technieken bvba, Hazenout 29/1 in Geel, moet stoppen met het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. De zaakvoerder vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Paul Van Rompaey.

Na dagvaarding valt het doek over Alacali bvba, Rauwelkoven 87J in Geel, actief in goederenvervoer over de weg. Curator: Steven Heylen.

Gopasta bvba, Rode Akkers 4 in Kasterlee, baatte een eetgelegenheid uit en is failliet op dagvaarding. Curator: Wim Nysmans.

Horecazaak Den Draaiboom bvba, de Merodedreef 72 in Herentals, blijft op slot na een faillissement op aangifte. Curator: Paul Van Rompaey.

Imena Comm.V., Hollandsebaan 57 in Geel, was de vennootschap achter een montagebedrijf. Het bedrijf vroeg zelf de faling. Vennoot Gabriel Montero Montero deelt in het faillissement. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Lizzy Geyskens baatte een bloemenwinkel uit aan de Arendonksesteenweg 31 in Ravels en werd failliet verklaard op aangifte. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curator: Steven Heylen.

R.V. bvba, Koningin Astridlaan 130 in Turnhout, voerde renovatie- en bezettingswerken uit. Na een faillissement op aangifte valt het doek over het bedrijf. Curator: Benny Backx.

Rijke Handelsmaatschappij CVOH, Hondseind 23 in Poppel, runde een handel in elektronica maar die stopt na een faling op aangifte. Bij het faillissement is ook vennoot/zaakvoerder Hendrik Willem Rijke betrokken. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Indiening van de schuldvorderingen voor 23 mei 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.