Lijst met faillissementen is weer aanzienlijk

fallietDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag opnieuw een aanzienlijk aantal falingen uitgesproken.

King Kumpir & Falafel VOF, de Merodelei 81/7 in Turnhout, baatte een horecazaak uit. De vennootschap werd failliet verklaard na dagvaarding, zo ook de vennoten Glenn Hansildaar, Tarek El Samra en Waldi Karamat. Curator: Ronny Ceusters.

Wilma Consulting Comm.V., Rauwelkoven 87/0 in Geel, voerde managementactiviteiten van holdings uit, maar ging failliet na dagvaarding. Ook tegenover vennoot Wim Aerts uit Geel werd het faillissement uitgesproken. Curator: Tom Vandecruys.

Nog na dagvaarding door schuldeisers valt het doek over Den Heidegalm bvba, Meerseweg 121 in Meer, die een horecazaak uitbaatte. Curator: Wim Nysmans.

De groot- en kleinhandel in motorvoertuigen Suribel bvba, Stationsstraat 20 in Geel, werd gedagvaard tot een faillissement. Curator: Tom Vandecruys.

Ook Dimics bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. De vennootschap was actief in handelsbemiddeling en als groothandel in computers en software. Curator: Ronny Ceusters.

Innovatief Natuur Steen Consultancy Comm.V, Campus Blairon 448 in Turnhout, verrichtte managementactiviteiten van holdings. Het bedrijf werd na dagvaarding failliet verklaard, zo ook vennoot Johannes Van Nieuwamerongen uit Baarle-Hertog.

De handelsrechter in Turnhout verklaarde op dagvaarding ook Kivanc.M bvba, Kloosterstraat 51 in Antwerpen, failliet. Het gaat om een groothandel en reparatiezaak in elektrische huishoudtoestellen. Curator: Patrick De Ferm.

Ecomaster nv, Atealaan 34 in Herentals, moet de boeken sluiten na een dagvaarding door schuldeisers. Het bedrijf legde zich toe op het onderzoek en het op punt stellen van de productie van actief geneeskrachtige substanten, bestemd voor de vervaardiging van geneesmiddelen. Curator: Steven Heylen.

Kassapower bvba, Rauwelkoven 87R in Geel, specialiseerde zich in de verhuur en lease van kantoormachines. Na dagvaarding moet het de activiteiten stopzetten. Curator: Gert Verreyt.

De stroom valt uit voor Elektriciteitswerken Tom Hammels bvba, Bosweg 11 in Vorselaar. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.