De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen weer een behoorlijk aantal ondernemingen failliet verklaard.

Celtic Legends Geel bvba, Markt 93 in Geel en uitbater van een café, werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Silvy Sterckx.

CKP Constructions bvba, Kloosterstraat 7/201 in Mol, ontwikkelde residentiële bouwprojecten. Het bedrijf werd in faling gesteld na dagvaarding. Op hetzelfde adres was ook Ceusters & Peeters bvba gevestigd, actief in het vervaardigen van brood en vers banketbakkerswerk. Ook hier volgt een faillissement op dagvaarding. Curator in beide zaken: Silvy Sterckx.

Het adviesbureau in bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering Steel Advising bvba, Genebroek 96 in Meerhout, is failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

Ook hoteluitbater Hotelexploitatie Tegenover nv, Stationstraat 46 in Turnhout, moet de activiteiten staken na een faillissement op dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Transportbedrijf Zaza bvba, Rauwelkoven 87V in Geel, onderging hetzelfde lot. Curator: Patrick De Ferm.

Vicky Vervoort, Pol Heynsstraat 4/0402 in Herentals, baatte een horecazaak uit en legde zelf de boeken neer. Curator: An Notelteirs.

Ook de horecazaak uitgebaat door ’t Ham bvba, Ham 24 in Laakdal, werd failliet verklaard op eigen verzoek. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Willems 4×4 bvba, Antwerpseweg 84 in Beerse, specialiseerde zich in de verkoop en onderhoud van tweedehandse jeeps. De onderneming vroeg zelf de faling. Curator: Wim Nysmans.

Geen enkele gefailleerde zaak had nog medewerkers in dienst.

Indienen van de schuldvorderingen voor 17 oktober 2017.

Hier vind je nog meer faillissementen en recent stopgezette ondernemingen.