Lifestories brengt verhalen van Antwerpse ondernemers

Wist je dat Eric Bergeys, oprichter van de Kreatos-keten met 125 salons, zijn eerste zaak is gestart op zijn 20ste? Wist je dat André Duval, een game-changer in de reclamewereld, zijn eerste carrièrestappen als jonge knaap zette in de immo-wereld? Of dat Mariano Vanhoof, producer van de film “Hasta la Vista”, een weg vol hindernissen heeft afgelegd alvorens dit internationaal prijsbeest te kunnen produceren? Of dat Inge Geerdens, founder van o.a. CV Warehouse, naast een Womed Award tal van andere prijzen op haar palmares heeft?

Het zijn allemaal persoonlijke wetenswaardigheden die op het eerste zicht faits-divers lijken, maar toch op één of andere manier een rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van bloeiende bedrijven. De verhalen achter de schermen, zeg maar. “LifeStories”, dat plaats zal vinden op woensdag 21 november in de KBC-Toren in Antwerpen, brengt deze 4 ondernemers op het podium om hun verhaal te brengen, als mens EN als ondernemer.

Geen saaie 100-tips presentaties, geen monotoon getetter over facts & figures, geen slaapverwekkende statistieken! Op een leuke en ontspannen manier verhaalgewijs een levensreis te horen krijgen van de ondernemer zelf met pikante details, leuke anekdotes en toffe momenten. Maar ook tranentrekkers, tegenvallers en dipjes mogen niet ontbreken! Student, starter, dreamer, manager, ondernemers met een trackrecord… iedereen is welkom!
Via www.lifestories.be vind je meer info en kan je je inschrijven om live de verhalen te aanhoren.