Vasthouden aan succesformule bezorgt Lierse disco La Rocca haar zilveren jubileum

La Rocca CF002492Morgen zaterdag, 31 augustus, zal het exact 25 jaar geleden zijn dat de Lierse discotheek La Rocca de deuren voor het eerst opende. En die verjaardag laat de zaak niet onopgemerkt voorbijgaan. “Heel wat grote DJ’s komen langs, waaronder Kevin Saunderson, een topnaam die mee de Chicago house groot maakte”, vertelt zaakvoerder Wim Van Ouytsel. “Bij een topfeest hoort natuurlijk ook een sterrenchef. We hebben daarom Wout Bru uitgenodigd. Hij zal zorgen voor culinaire verwennerijen.”

Volgens Van Ouytsel is het succesrecept van de discotheek duidelijk. “25 jaar lang consequent kiezen voor perfectie: zo blijf je relevant en aan de top”, zegt hij overtuigend. “Het publiek van La Rocca stimuleert ons om steeds beter te doen met overweldigend licht, met geluid dat even zuiver klinkt als in een opnamestudio, met een verrassend decor en een trendy inrichting.”

In de afgelopen 25 jaar kreeg La Rocca al heel wat bekende gasten over de vloer. Zo kwamen DJ’s Armand Van Helden, David Guetta, Laurent Garnier en Martin Solveig het beste van zichzelf geven. Daarnaast bezochten verschillende sterren, zoals Moby en Rihanna, de Lierse discotheek.

Ook binnenkort staan er weer bekende namen op het programma. Zo komt de derde week van september de Italiaanse DJ Marco Corola langs. In het najaar is het de beurt aan Jamie Jones.