Liekens dankt klanten met topless kalender

liekens kalenderLiekens NV uit Arendonk, gespecialiseerd in de verhuur van mobiele toiletten en sanitaire containers, heeft zijn nieuwjaarscadeau klaar voor de klanten in de bouwsector: de topless kalender. Die is al aan zijn twaalfde editie toe.

“Voor de productie werkten we samen met jong talent”, zegt woordvoerster Resi Hoeks. “Voor de foto’s deden we een beroep op Philippe Roelants, een Antwerpenaar die al jaren gepassioneerd bezig is met fotografie. De make-up en kapsels van de modellen werden verzorgd door Anne Willems, een 25-jarige Nederlandse die vooral gespecialiseerd is in visagie voor films en tv-series. Voor de keuze van modellen werd samengewerkt met het West-Vlaams modellenbureau Key2Models.”

Grootste verhuurder
Liekens heeft over heel België mobiele huurtoiletten staan, vooral op bouwwerven maar ook op parkings, festiviteiten en andere plaatsen waar tijdelijk sanitair noodzakelijk is. Wekelijks worden die gereinigd en daarvoor beschikt het bedrijf over een 30-tal vrachtwagens. Het hoofdkantoor bevindt zich in Arendonk en verder zijn er filialen in Antwerpen, Machelen en Maillen (provincie Namen). De onderneming is uitgegroeid tot de grootste toilettenverhuurder van België.

De kalender 2016 bekijken en zelf downloaden kan via deze link.