Lidl op zoek naar nieuwe filiaalmanagers in de Kempen

lidlWarenhuisketen Lidl is op zoek naar nieuwe filiaalmanagers en assistent-filiaalmanagers voor de regio Kempen. Daarnaast zijn er ook vacatures voor kassiers-aanvullers. Het gaat in totaal om een tiental jobs.

Lidl telt momenteel elf winkels in de regio Kempen, waarvan Herentals de recentste is. Afgelopen weekend zei topman Boudewijn van den Brand in een interview met Het Nieuwsblad dat het bedrijf de komende vijf jaar vijftig nieuwe warenhuizen wil openen. Met het oog op de toekomst en de verdere expansie van de keten, rekruteert Lidl gemotiveerde talenten voor haar vestigingen in Lille, Geel, Kasterlee en Beerse. “Mensen die zich geroepen voelen voor een uitdagende job met een gevarieerd takenpakket en dit bij een groeiende keten, zijn absoluut welkom”, zegt persverantwoordelijke Pieterjan Rynwalt.

De warenhuisketen organiseert woensdag 10 juni een jobdag in cultuurcentrum de Werft in Geel. Wie interesse heeft in of vragen heeft over een job van filiaalmanager, assistent-filiaalmanager of kassier-aanvuller, dient zich op voorhand te melden op 03 897 29 83.