Leren uit ervaring: Wim Denys is ook Bright Young

wim denys ok kopieLeren uit ervaring. Leren van ondernemers en bedrijfsleiders die te kampen hebben met dezelfde uitdagingen. Naast de peterschapstrajecten zoals Plato en OndernemersForum is er ook Bryo. Bryo is een begeleidingstraject voor jonge gedreven mensen tot de leeftijd van 36 jaar die goesting hebben om hun ondernemersidee in de praktijk om te zetten. Wim Denys van Printed Walls uit Mol getuigt over zijn deelname.

„Ik begon als zelfstandige in bijberoep. Toen het werk toenam, ben ik volledig zelfstandige geworden. Printed Walls bestaat nu 2 jaar en focust op digitaal bedrukte muurprints. Vanuit mijn achtergrond als art director in de reclame wou ik creativiteit vertalen naar reële producten. Zo ben ik terecht gekomen in de SIGN industrie. Printed Walls combineert muurprints en muurstickers en past deze toe als eyecatchers in interieurs, gevelreclame, voertuigbeletteringen zowel voor ondernemingen als particulieren. We begeleiden de klant van ontwerp tot plaatsing. Printed Walls geeft speciale aandacht aan het personaliseren van elke project en biedt ook mogelijkheden voor particulieren”

„Bryo is een zeer leerrijke omgeving en een aanrader voor iedereen die van zijn idee een onderneming wil maken. Succesvolle ondernemers delen met jou hun kennis. Dat geeft een enorme boost. Tegelijk bouw je een netwerk uit waar vaak al eerste opdrachten uit voortkomen. Het is ook een sterke groep waarin je houvast vindt, want ondernemen blijft een verhaal van vallen en opstaan.”

Over Bryo:
Bryo staat voor Bright Young en is een netwerk van jonge gedreven mensen tot de leeftijd van 36 jaar die goesting hebben om hun ondernemersidee in de praktijk om te zetten. Wie met Bryo aan de slag gaat, heeft niet alleen kriebels, maar ook ambitie en het potentieel om een vernieuwend bedrijf of project op stapel te zetten met een bovengemiddeld groeipotentieel. Bryo biedt een klankbord en ondersteuning voor de uitdagingen die op het ondernemerspad liggen. Naast collega’s ontmoet je er ook ondernemers uit het Voka-netwerk die bereid zijn om een aantal Bryo’s te begeleiden.

Om deel te nemen, onderga je een screening naar je ondernemersprofiel. Eens je beslist om samen scheep te gaan, worden maandelijkse samenkomsten georganiseerd waarbij ervaringsuitwisseling centraal staat. Men organiseert tal van workshops en business dates en ook individueel advies en coaching zijn mogelijk. Natuurlijk heb je toegang tot het grootste netwerk van bedrijfsleiders van Vlaanderen.

Info bij christel.hellemans@voka.be