Leren uit ervaring: Katrien De Vocht nam deel aan OndernemersForum

Katrien De VochtLeren uit ervaring. Leren van ondernemers en bedrijfsleiders die te kampen hebben met dezelfde uitdagingen. Peterschapstrajecten zoals Plato en OndernemersForum bewijzen al jaren hun nut en  kennen heel wat succesverhalen. Made in Kempen brengt enkele getuigenissen van deelnemers en begeleiders.

Vandaag: Katrien De Vocht van KDV-Language uit Arendonk. Zij nam vorig jaar deel aan de groep ‚Start’ van OndernemersForum. In deze groep leren ondernemers die nog geen vijf jaar actief zijn, van elkaar en van hun peters en meters.

„Startersgroep Unizo 2013: een boost voor mijn business en zelfvertrouwen. Als jong bedrijf is het niet altijd eenvoudig om een goed en eenvoudig klankbord te vinden waar je met gelijkgezinde ondernemers ideeën uitwisselt, van ervaren sprekers leert en zo samen kunt groeien. Ondertussen weet ik dat die communities zoals ik ze graag noem, er wel zijn. Alleen: ze komen niet vanzelf op je pad. Via een gerichte actie van Unizo heb ik mij last minute kunnen inschrijven voor de starterssessie. Het werd een leerzaam jaar met boeiende nieuwe contacten en jawel, klanten! Vooral de sprekers rond marketing, communicatie en financiën hebben mij persoonlijk begeleid en eind 2013 was ik klaar voor een doorstart. Er kwamen meer centjes in het laadje en daarmee kan er worden geïnvesteerd. Tja, dat de ambitie er is om als taalmakers in 2014 fel te groeien dankzij inzet, service en kennis, dat steek ik niet onder stoelen of banken. We gaan ervoor!”

Taalbureau KDV uit Arendonk is gespecialiseerd in vertalingen en taaladvies en begon 2014 met hoge ambities (lees eerder artikel)