Leren uit ervaring: Greet van Breda (Plato-deelneemster)

Leren uit ervaring. Leren van ondernemers en bedrijfsleiders die te kampen hebben met dezelfde uitdagingen. Peterschapstrajecten zoals Plato en OndernemersForum bewijzen al jaren hun nut en  kennen heel wat succesverhalen. Made in Kempen brengt enkele getuigenissen van deelnemers en begeleiders. Vandaag: plato-deelneemster Greet van Breda van Adams Polendam NV uit Beerse.

„We leerden heel wat van onze Plato peters en meters: hoe omgaan met personeelszaken, waarop letten bij rekruteringen, welke kredietvorm best past bij onze organisatie… Twee van de vier peters zijn al bij ons op het bedrijf geweest voor een mogelijke samenwerking en er werden ook al concrete contacten gelegd met 4 van de 16 deelnemers in onze groep. Er heerste een fijne sfeer in onze groep, misschien wel dankzij de succesvolle teambuilding afgelopen zomer bij Luc Nouwen in de St Jozefhoeve in Balen. Het beste bewijs dat een Plato-deelname echt loont: ik heb me opnieuw ingeschreven voor een volgend Plato-traject.”

Adams Polendam uit Beerse en Adams Massenhoven zijn twee loten van wat enkele decennia geleden begon als een familiebedrijf in grond- en loonwerken maar dankzij nieuwe investeringen en technologieën uitgroeide tot een modern afbraak-en recyclagebedrijf. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in diverse facetten van afbraak van alle mogelijke sites en verwerking van alle mogelijke materialen. Adams Polendam nv en Adams Massenhoven nv hebben ook een eigen betoncentrale voor beton en stabilisatie.