Leden Voka Kempen komen uit de doos tijdens 11de ledenontmoeting

komuitdedoosAls geroutineerd netwerker kent u vast de Ledenontmoeting van Voka Kempen, het netwerkevent waarbij alle nieuwe leden zich mogen voorstellen aan de bezoekers. Na 11 jaar werd de Ledenontmoeting in een nieuw kleedje gestoken.

Dit jaar zijn alle leden op donderdag 25 september welkom in het Grobbendonkse Best Western Plus Aldhem Hotel op het event ‘Kom uit de doos’. Een namiddag in het teken van ‘Ontmoeten’, ‘Ontdekken’ en ‚Ontwikkelen’.

In vijf eilanden vindt de bezoeker de vijf LON-regio’s van Voka Kempen. Via een sterk informeel netwerk leert men niet alleen de bedrijven kennen, maar vooral de mensen achter de bedrijven. Bij de ruim 40 standhouders zijn zowel gevestigde waarden uit onze regio als nieuwe bedrijven. Dit jaar bieden 16 keynote sprekers unieke tips en technieken. De bezoeker proeft van Voka Academy en kan tijdens verschillende breakoutsessies proeven van de verschillende diensten, opleidingen en mogelijkheden die Voka Kempen voor haar leden in petto heeft.

De Ledenontmoeting blijft de perfecte plek om kennis te maken met de jongste aanwinsten van de Voka Kempen-familie. De nieuwe leden komen letterlijk ‘uit hun doos’ en stellen zich aan de aanwezigen voor. Nieuw dit jaar is dat ook bestaande leden en partners de kans krijgen om zich in de vitrine te zetten. Interesse? Contacteer dan organisator In4Events via meeting@in4events.be.