LACO Support werkt bedrijfscommunicatie uit

marina-de-moerlooze-stapt-over-naar-telenet-id696449-1000x800-nSteeds meer bedrijven erkennen de waarde van een goede bedrijfscommunicatie. Marina De Moerlooze heeft op dat vlak een sterke reputatie. Zij stapte op bij de Telenet Foundation en heeft haar eigen bedrijf LACO Support opgezet. Auro Technologies uit Mol is een van haar eerste klanten.

Professionele bedrijfscommunicatie kreeg tot nog toe niet altijd de aandacht die ze verdiende. Nogal wat ondernemers schrokken terug voor de onvermijdelijke meerkost die ze vermoedden. Terwijl de maatschappij steeds complexer wordt en ook de sociale media een eigen rol beginnen te spelen is het aan de communicatiemanagers om aan te tonen dat de ondernemingen wel degelijk een sociaal programma volgen op basis van een duurzaam beleid in alle facetten van het dagdagelijkse gebeuren.

Marina De Moerlooze heeft in haar carrière als communicatieverantwoordelijke een indrukwekkend parcours afgelegd.  Zij werkte opeenvolgend voor Honda, Siemens ATEA, Atos, Febelfin en Telenet. Enkele dagen geleden stapte zij evenwel op bij de Telenet Foundation om een eigen onderneming op te zetten. Die zal als LACO Support snel inzetbare consultancy geven op het vlak van bedrijfscommunicatie en community relations.

“Wij hebben in dit opzicht al lijnen uitgetekend met Auro Technologies, het zusterbedrijf van de Galaxy Studios in Mol. Auro Technologies is een specialist in 3D-geluidstechnieken en wil die knowhow in de komende maanden lanceren bij autoproducenten, cinemazalen e.e. Wij gaan in dit opzicht PR en persvoorlichting uittekenen voor het bedrijf van Wilfried Van Baelen .”

Marina De Moerlooze werkt vanuit haar wagen. “Het moet soms snel gaan. Ik ben dus overal bereikbaar op 0494/568907.