laatjebouwLaatjebouwen.be, een digitaal platform van Gelenaar Yourie Mathieu voor mensen met bouwplannen, heeft de site volledig vernieuwd. Die is voortaan niet alleen geschikt voor alle soorten surfgedrag, maar tegelijk werd het nieuwsaanbod vergroot en beter gestructureerd.

“Bouwen via sleutel-op-de-deur of met een projectontwikkelaar wordt alsmaar populairder”, vertelt Yourie Mathieu. “Het Internet is een bron van inspiratie voor mensen die zelf wensen te (ver)bouwen, maar gedetailleerde info voor wie kiest voor afwerkingsklare woningen ontbreekt vaak. Toch is het ook voor hen belangrijk om te weten welke technieken en materialen er momenteel circuleren in de bouwsector. Enkel zo kan je als bouwheer de juiste beslissingen nemen.”

Om ook niet-zelfbouwers te voeden met gedetailleerde informatie, werd de website laatjebouwen.be zopas in een gloednieuw kleedje gestoken. “We richten ons meer dan ooit tot mensen die kiezen voor sleutel-op-de-deur en totaalprojecten”, gaat Yourie Mathieu verder. “De website bevat nuttige informatie over wetgeving, subsidies, energiezuinig bouwen en nieuwe producten en technieken op de bouwmarkt.”

Naast nieuwsitems geeft het platform een overzicht van sleutel-op-de-deur firma’s en bouwpromotoren. Daarnaast worden er maandelijks projecten in de kijker gezet, waarbij zaken als gebruikte technieken, energieprestaties en architectuur uitgebreid aan bod komen.