KwadrO Kempen, installateur van ramen en deuren, opent op 1 november een tweede vestiging in Lier. 2 jaar geleden nam het bedrijf van zaakvoerder Dennis Scheyltjens zijn nieuwe showroom op de Poederleeseweg in Herentals in gebruik nadat het voordien in het centrum was gevestigd.

“Enerzijds is deze uitbreiding een antwoord op de aanhoudende groei die we jaar na jaar realiseren en ook verder verwachten te realiseren gedurende de komende jaren”, zegt Dennis Scheyltjens. “Anderzijds is deze beweging een eerste stap in het verder uitrollen van een doorgedreven aanwezigheid van concept stores in de kerngebieden van onze regio. We zijn dan ook zeer trots dat we 2 jaar na de lancering van ons nieuwe hoofdkantoor in Herentals een 2de vestiging kunnen openen.”

15 jaar
Volgend jaar viert Kwadro Kempen zijn 15de verjaardag. “Onder het moto ‘nationale productie, lokale dienstverlening’ staan wij steeds dicht bij onze klanten. Gezien de belangrijkheid van de regio Lier in onze bedrijfsactiviteit was deze keuze dus snel gemaakt”, aldus nog de zaakvoerder.

Voor deze uitbreiding groeit ook het personeelsaantal. Momenteel zijn er 16 mensen aan de slag. Met de uitbreiding erbij worden er dat 20, zowel in de montage als de verkoop. “De dagelijkse leiding van onze nieuwe showroom zal in handen liggen van Patrick Rosenwick. Patrick is al meer dan 15 jaar actief in de sector en hij zal zijn kennis, enthousiasme en gedrevenheid ten dienste stellen van onze klanten in Lier”, besluit Dennis Scheyltjens.

De nieuwe vestiging komt aan de Kantstraat in Lier.