Kunststofspecialist en artistiek project bieden workshop longbord maken


workshop VosschemieVosschemie Benelux en Artafact (Lier) organiseren een workshop waarbij 10 jongeren de kans krijgen hun eigen longboard te maken in een unieke kunststof.

Vosschemie Benelux verkoopt niet alleen koudhardende kunststoffen en composietmaterialen aan de industrie, maar biedt haar klanten ook technische adviezen rond de verwerking van polyester, epoxy, polyurethaan en siliconen. Het bedrijf organiseert zelf elke tweede zaterdag van de maand gratis workshops voor zowel de particulier als de vakman. Telkens rond de verwerking of het onderhoud van kunststoffen zoals polyester.

“Marc De Moor zal de workshop geven en in goede banen leiden. We organiseerden voor deze leeftijdsgroep eerder al een workshop, nl. rond het behandelen van t-shirts met UV-hars. Door de UV-hars worden de t-shirts weerbestendig en kan je ze als verlichting of decoratie gebruiken. De interesse in onze kunststoffen is erg groot, en dat zet ons aan om nog meer workshops te geven”, laat Claudia De Moor weten.

Artafact is een recent artistiek project van Jeugdhuis De Moeve in Lier. Het wil jongeren goesting geven om creatief aan de slag te gaan met allerlei technieken. Alle info over deze workshop vind je op hun website.