KPMG bedient de Kempen voortaan vanuit Oevel

De dienstenorganisatie KPMG heeft in Oevel een nieuw regionaal kantoor geopend. De nieuwe vestiging moet zich specifiek oriënteren naar de Kempische KMO’s.

KPMG is gespecialiseerd in auditing, fiscaliteit, juridisch advies en accountancy. De Groep had tot nog toe al regionale kantoren in Antwerpen en Hasselt. “Sindsdien zijn we een aantal blinde vlekken aan het inkleuren”, zegt Tina Vandenbosch van KPMG. “De Kempen was duidelijk zo’n blinde vlek. We hebben er nu onlangs ons nieuw kantoor geopend in het bedrijvencentrum 4 Wings langs de E313 in Oevel.”

Het kantoor wordt bemand door zes specialisten. Het wordt geleid door Erwin Devis. Afhankelijk van de ontwikkelingen komen er allicht nog meer lokale kantoren in de Kempen.

De drijvende kracht achter KPMG & Partners is een team van zowat 200 professionals die vanuit een generalistische insteek naar de noden van de lokale cliënten kijken. Ze worden bijgestaan door fiscale nichespecialisten, juristen en management adviseurs die specifieke problemen kunnen aanpakken. “De opening van ons kantoor in Oevel is trouwens een positief gegeven voor de lokale tewerkstelling want alle medewerkers zijn heuse Kempenaars”, zegt Vandenbosch nog.

KPMG is als internationaal bedrijf actief in 152 landen en stelt meer dan 145.000 professionele medewerkers tewerk.