Koning nodigt Glacio uit voor reis naar Japan

peter-janssenGlacio Group uit Beerse/Tielen is uitgenodigd om van 9 tot 15 oktober koning Filip en koningin Mathilde te vergezellen tijdens hun staatsbezoek aan Japan op uitnodiging van keizer Akihito. De roomijsproducent maakt deel uit van een delegatie Belgische bedrijven. Op het programma staan verschillende activiteiten in Tokyo, Nagoya en Osaka.

“Glacio Group is sinds 2004 actief in Japan en we hebben ondertussen een goede marktaanwezigheid met onze ijsproducten onder de merknaam Glacio daar”, zegt Peter Janssen, CEO van Glacio Group. “Toch is het altijd een hele eer voor een Kempenaar zoals ik dat onze Belgische koning en koningin ons bedrijf benaderen om hen te vergezellen op het geplande staatsbezoek richting Japan. Daarnaast is het richting onze klanten in Japan van grote waarde dat wij in dit voorname gezelschap, en vooral op uitnodiging van hun keizer, op bezoek zijn. We zullen dan ook een contractverlenging van 5 jaar ondertekenen met onze grootste Japanse klant onder het toeziend oog van het koningspaar.”

In de vestigingen van Glacio Group in Beerse (Glacio) en Tielen (IJsboerke) werken samen meer dan 500 mensen. Na de overname begin 2013 van IJsboerke bezitten ze samen een stevig wereldwijd marktaandeel in de retail, homevending en gastronomie.