Koen Hofmans nieuwe partner bij kantoor Atkinson (Lille)

atkinsonOp 1 oktober ll. vervoegde Koen Hofmans (uiterst links op de foto) de overnamebemiddelaars van Atkinson uit Lille. Het kantoor is sinds 1990 gespecialiseerd in overnamebegeleiding voor kmo-bedrijven. Koen Hofmans werd er partner naast Leo Leus, Marc Van Gorp en Wim Van Den Bosch.

Koen Hofmans is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen en handelsingenieur. Hij kan terugblikken op een mooie carrière bij Bank J.Van Breda. De voorbije 10 jaar was hij er verantwoordelijk voor de dossiers familiale opvolging en overdracht.

“Wij kennen Koen Hofmans al heel wat jaren als een gedegen vakman en bekwaam onderhandelaar met een uitgebreid netwerk”, zegt Leo Leus, partner bij Atkinson. “Gezien de groei in onze sector was Koen voor ons de aangewezen persoon om samen met ons team de organisatie verder uit te bouwen.”

Koen Hofmans: “Het vertrouwen in Atkinson en de partners met hun gekende manier van werken was voor mij erg belangrijk om de overstap naar een zelfstandige activiteit te maken. Ik werkte in het verleden al eerder prettig samen met het kantoor dat prat kan gaan op mooie resultaten.”