Koen De Groof treedt toe tot directiecomité Van Roey

koen-de-groofVanaf 1 januari treedt Koen De Groof, senior projectleider, toe tot het directiecomité van bouwbedrijf Van Roey uit Rijkevorsel. De Groof heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Hij startte bij Van Roey als werfleider en groeide op korte tijd door tot projectleider. Hij blijft eindverantwoordelijke voor heel wat bouwprojecten en zal daarnaast ook andere opdrachten uitwerken als directielid.

Ronny Van Doninck, technisch directeur Groep Van Roey: “Koen beschikt niet alleen over de nodige maturiteit als projectleider, hij levert daarnaast ook een gewaardeerde bijdrage aan het beleid. Bovendien geldt hij als dé contactpersoon voor klanten zoals Janssen Pharmaceutica en Emmaüs.”

Luc Pièret, algemeen directeur Van Roey, vult aan: “Ons directiecomité weerspiegelt de vlakke structuur van onze organisatie. Elke afdeling wordt hierin vertegenwoordigd om de interne werking goed te laten verlopen. Met het aantreden van Koen zal er nog een betere wisselwerking zijn tussen de verschillende departementen.”